zaterdag 5 november 2011

Verjaardagskaart voor mijn vader

Deze kaart is ook uit de "oude" doos maar gewoon zonde om hem hier niet te laten zien.
Ik heb deze kaart gemaakt voor mijn vaders verjaardag. Het leuke aan de stempel is dat we ( mijn dochter van 9 en ik) hem met aquarelpotloden hebben ingekleurd en hem precies in de kleuren hebben gemaakt van paps kleren. Bij het zien van die stempel dachten we echt gelijk aan hem.
We hadden toendertijd nog nooit een stempel ingekleurd en zo geweldig bewerkt is ie dan ook niet maar ik vind het gewoon een topkaartje geworden!
Wat vinden jullie ervan?

6 opmerkingen:

 1. Hallo Nicole wat leuk dat je mijn volger bent geworden. Ik ga ook jou volger worden want ik kom graag nog eens langs. Deze kaart is erg mooi.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Greet,

  Leuk dat je ook even bij mij kwam kijken!
  Ik kom snel weer op je blog langs hoor!

  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Nicole, leuke kaart en wat 'n creatieve dochter heb je....Dank je wel voor je reactie op mijn blog ;-)

  San

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi naamgenoot :-), Ik ben via via op jouw blog aangekomen. Wat een leuke kaarten maak jij. Ik ben gewoon je volger geworden hoor. Ik kom snel weer eens langs. Tot gauw..... Misschien op mijn blog?
  Lieve groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Nicole, dank je voor je lieve reactie op mijn blog. Leuk dat je meteen ook mijn volger bent geworden. Maarre....ik ben ook low budget begonnen hoor en ik probeer dit toch nog steeds wel een beetje te zijn. ik kom ook nog steeds bij de Action. Ik heb ook behoorlijk wat bloemen zelf gemaakt. Met snijmallen en dan op elkaar leggen en met een splitpen of iets anders in het midden. Een stuk of 4 van verschillende grootte op elkaar. En dan een beetje in elkaar frommelen. Als je het met wit papier doet kun je ervoor kiezen om ze te inkten, dan nat sprayen, in elkaar frommelen en dan met de heattool (of verfstripper) weer droog te blazen. Als het droog is, moet je de bloemetjes weer uit elkaar halen. Een geweldig mooie bloem heb je dan. Hopelijk snap je zo wat ik bedoel. En verder kun je in de meeste scrapwinkels of op internet van die bosjes roosjes kopen. Als je dan begint met een paar kleurtjes kun je het daarna makkelijker uitbreiden. Bij Knutsel en zo in Dongen zijn deze maand de roosjes van Marianne design met 20% korting te koop. Normaal zijn ze € 2,95 en nu € 2,36 en dan heb je van 1 kleur meteen drie verschillende tinten, totaal 21 roosjes. Ik zou zeggen kijk eens op hun site www.knutselenzo.com.
  Oh ja, die opbergkoffer is idd aan zijn gewicht, maar nog zeker wel te tillen voor mij. Het is gemaakt van multiplex en dat is niet zo zwaar. Ik vind het echt een uitkomst. Maar niet al mijn spullen zitten erin hoor. Ik heb ook nog een karretje naast/achter mijn stoel staan. Als je goed kijkt zie je dat karretje op de kleine foto staan. Zo da's een lange reactie geworden, haha!! hopelijk kun je er wat mee. Lieve groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey NIcole,

  Wat leuk dat je hier reageert!
  Ik vind die kaarten van jou superrrrrr. Hoe zet jij al die bloemen vast?
  en jij gebruikt distress he? Ik wil voor mijn verjaardag graag de aquamarkers uitbreiden...of lijkt jou distress beter? Helpppppp lol.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reacties. Ik waardeer deze zeer! Blijf vooral ermee doorgaan.
Liefs Nicole