maandag 7 november 2011

Eenvoud kan ook mooi zijn.

Weer een redelijk eenvoudig kaartje, wat toch wel een beetje mijn handelsmerk begint te worden haha.
Maar vind ze toch best mooi.
Ik geniet er in ieder geval van om ze te maken en dat lijkt mij toch voorop staan.
Benieuwd wat jullie ervan vinden

11 opmerkingen:

  1. Hoi, hier ben ik weer. Wat een scheetje zeg. Ik ben zo ook begonnen weet je dat. Lekker eenvoudig maar zeker niet minder mooi. Maarre...tis jammer dat we zo ver van elkaar af wonen anders zouden we een keer kunnen afspreken. Kun je mijn werkplekkie en opbergkoffer in het eggie zien! En het zou wat makkelijker uitleggen zijn over die bloemen, haha.
    Lieve groetjes, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaaa dat zou zeker super zijn.
    Die koffier verlekker ik me aan en het is ook nog zo dat mkijn man al zei: oh dat kan ik wel.
    Hij denkt alleen dat ie te zwaar is omdat ik hem altijd van boven naar beneden moet slepen.

    liefs van Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, ik laat die koffer en dat karretje gewoon achter in mijn huiskamer staan. Naast de computerkast. Maar als je hem van boven naar beneden moet sjouwen is dat toch een ander verhaal. Misschien een aantal wat handzamere koffers ipv 1 grote.....Mmmmm, aquamarkers of distress inkt. Zoals ik al zei doe ik ook aan low budget en ik heb alleen maar distress inkt en dan nog niet eens alle kleuren en 6 kleuren h20 inkt. Dus ben bang dat ik je hierin niet goed kan adviseren. Ik kan alleen maar zeggen dat ik die distress inkt super vind om mee in te kleuren en wat ook super van de distress is, is dat je de randjes mooi kunt inkten middels bijvoorbeeld een zacht make-up sponsje of een stukje schuurspons en dan met de zachte kant. Ik maak dan eerst met een schaar de randjes ruw en dan met een sponsje de distress aanbrengen, geeft zo'n mooi effect....Ik denk dat ik toch maar de tip geef om te beginnen met een paar kleuren van de distress inkt, haha!! Ik weet niet of je via internet dingen wel eens bestelt, maar die inkten zijn wat ik heb gezien op internet het goedkoopst bij Knutsel en zo in Dongen, € 4,95 per doosje waar je superlang van doet en € 5,00 bij www.stampinkback.nl. Ik weet niet waar de verzendkosten het goedkoopst zijn. Heel veel suc6 met je beslissing. Enne wanneer is de grote dag? Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hai,

    Ik ben 17 December jarig en struin nu alvast de webwinkels af.
    Heb een paar wensen. Wou een mooie bloemenmal ( geen idee welke) en inderdaad inkt. Ik heb 15 kleuren markers en nu dus de beslissingtussen markers en distress. H2O is mij (nog) onbekend.
    Moet nog veel leren merk ik!

    Liefs NIcole

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Nicole,,
    wat leuk dat je bij mij kwam kijken :)
    ben wel nieuwsgierig hoe je bij mij terechtkwam...?
    maar ik kom gelijk even bij jou kijken en ben ok gelijk volger geworden hoor, gezellig.
    Ik vind dat je superleuke kaartjes maakt.
    Lekker vrolijke kleuren daar hou ik ook wel van!
    Ik wil de andere Nicole even bedanken voor de links van de webwinkels :) kan ik ook weer wat mee. je begrijpt ik gebruik dus ook distress...
    heb ook nnbog lang niet alle kleuren, maar ook ik ben er voor aan het sparen. Succes ermee en heb je vragen mag je ze altijd stellen.

    groetjesssssssssssss Nicole
    nog nooit zoveel naamgenootjes bij elkaar gezien hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey,

    Wat leuk dat je zo snel een kijkje kwam nemen.
    Tja de distress of markers houden me nu wel bezig whahaha. Heb pas 15 kleurtjes markers dus kan nog alle kanten uit.
    Maar wou ook graag een leuke mal ofzo.
    Ach het gras bij de buren he...
    Mis bij mijn kaarten gewoon nog wat tierelatijntjes etc. Maar oefening baart kunst zeggen ze. Zou eens graag iemand aan het werk zien maar ik woon overal ver van weg zucht.
    Kom snel weer op je blog gluren hoor.

    Oja hoe kwam ik op je blog...via een ander blog en daar kijk ik dan wie ze volgen en wat me aanspreekt klik ik aan en bekijk ik eens. Vind ik het mooi ga ik het volgen.

    Liefs van (weer een) Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Nicole
    Wat leuk dat je een bezoekje heb gebracht aan mijn blog en dankjewel voor het complimentje ik vind het super dat je volger bent geworden.
    Ik ben dan ook gelijk even op jou blog komen gluren.
    Jou kaartjes zijn ook erg leuk hoor, je gebruikt leuke frisse kleurtjes.
    Je schreef dat je je stijl nog een beetje aan het zoeken was maar soms zijn het van die kleine dingen die het hem kunnen doen op een kaart zoals er met een distresser een randje aan maken en dan vervolgens inkten.
    Ik kijk ook veel op andere blogs dan kan kom je altijd wel weer een ideetje tegen.
    Zelf heb ik zondag op de kreadoe een heatgun gekocht nu kan ik met transparante inkt en embossingpoeder hele leuke effecten maken ook erg leuk om te doen.
    ik wens je heel veel creativiteit toe en ik kom regelmatig even bij je gluren hoor, want ik ben ook volger bij jou geworden.
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Nicole
    ben ik nog even ik lees dat je van plan bent distressinkt te kopen ik heb gisteren een adresje gevonden die verkoopt deze week de distress voor €3.95 p.st.
    Ik heb er een bestelling geplaatst en betaalde voor 6 pad ook maar 2.50 verzendkosten dus dat is niet veel he.
    als je ook intresse hebt moet je me maar even mailen dan stuur ik je de link door.
    svkleef@kpnmail.nl

    groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey, leuk weer een volger erbij!!
    Ik kan de distress pas in de Decembermaand aanschaffen. Ik krijg hem namelijk op mijn verjaardag. Maar zoek een site waar ie sowieso goedkoop is dus als je een adresje weet hou ik me anbevolen! Verder zoek ik bloemetjes etc maar vind die nogal prijzig. En oja distressen wou ik eens proberen! Hoe zetten jullie dingen zoals die bloemetjes stevig vast? Tape wil wel eens loslaten. Nou ik hoop snel weer eens te kunnen freubelen al is het hier thuis nu topdrukte. Ik kom snel weer op je blog kijken!!!
    Liefs Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Nicole, ik heb alle verhalen hierboven gelezen, wel grappig. Bedankt voor je reacties op mijn blog.Ik lees dat je wil weten hoe je bloemetjes vastzet op je kaart. Ik doe dat altijd met het lijmpistool. Lekker snel en makkelijk, kun je meteen weer door met het volgende. Eerst deed ik het met kit, maar van mijn scrapmaatje Nicole heb ik deze tip gekregen. Nu zul je denken welke Nicole, nu de bovenste in de rij.
    Suc6 en ik kom snel weer eens terug! xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey Annette,

    Leuk dat je even langskwam op mkijn blog.
    En bedankt voor de tip een lijmpistool heb ik nog wel ergens liggen.
    Ik kom snel weer langs op je blog,

    NIcole

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reacties. Ik waardeer deze zeer! Blijf vooral ermee doorgaan.
Liefs Nicole